Om at give andre lov

Altanliv

img_0692

Jeg er så glad for at have altan. Da jeg flyttede fra mit ganle hus, glædede jeg mig virkelig til ikke at skulle passe en have. Overraskende nok er det faktisk haven, jeg savner allermest, og derfor er jeg noget så glad for at have en altan. Og min lille altan er så hyggelig. Ja, selvfølgelig måtte den gerne være lidt større, men jeg har plads til både bænk og bord, så vi kan spise derude. Og heldigvis er der sol det meste af dagen.

img_0686

Om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde, synes jeg det er skønt at sætte mig ud på altanen med en kop kaffe. Det er der desværre sjældent tid til med to drenge i huset, så jeg sætter mig her om aftenen, når de er lagt i seng. Det er her på altanen, jeg kan skabe ro til mine tanker. Det er her, jeg kan lade lidt op, og det er her, jeg skriver bedst.

3694040b-47fc-46a6-8d0f-d25b879eaffa

I torsdags spise vi på altanen for første gang i år, og det var så hyggeligt. Drenegene synes også, det er dejligt, at komme lidt ud i luften. Men der gik det også op for mig, at jeg skulle i gang med at gøre altanen lidt mere hyggelig, så i dag har jeg været ude og købe blomster.

Jeg har plantet lidt forskellige blomster i kasserne og jeg er langt fra færdig, men bare det, at der er kommet lidt farve, gør altanen så meget mere hyggelig.

img_0689 img_0690

De jordbær planer, jeg plantede sidste år, har overlevet. Det er ikke mange jordbær, de giver, men der er altså noget hyggeligt ved, at kunne plukke jordbær på sin altan.

img_0691

Jeg har planer om at finde en måde, hvorpå jeg kan få plads til endnu flere jordbær og måske også nogle krydderurter. Sidste år havde jeg salat i nogle af altankasserne – det var også en stor succes.

Hvis du har nogle gode indretningsideer til en lille altan, må du meget gerne skrive dem til mig.

Jeanné

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at give andre lov